DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

Creiere spălate

with 3 comments

România anului 2011. O românie, în care oamenii sunt sărăciți de-a dreptul de hoardele de hoți instalați în scaunele din parlament și fotolii de miniștrii. În tot acest timp, poporul român își linge eternele răni provocate de la trădarea regelui Mihai și până la lovitura de stat provocată de masoneria internațională care a avut ca scop distrugerea completă a economiei, politicii și a identității acestui popor. Acest fenomen nu este singular în istorie. Putem asista liniștiți în fața televizoarelor la distrugerea unui alt popor și anume cel Libian, unde hoarde de idioți și de criminali aduși de hoardele de invadatori străini pentru destabilizarea și distrugerea din temelii a poporului Libian. Nu voi insista acum asupra distrugerilor în masă a identității popoarelor suverane (termen care se dorește a fi dispărut în maxim 10-20 de ani, deoarece suveranitatea și ideea de suveranitate, este cea care îi împiedică pe Iluminați (așa își spun ei, deoarece dețin secrete pe care omul de rând nu are voie să le cunoască) să-și instaureze Noua Ordine Mondială).

Ideea acestui articol se bazează pe un singur fapt: De ce nu intervenim. Ce ne oprește? De ce asistăm nepunticioși la ideea de inducere a stării de sărăcie, și a faptului că dacă ești sclavul băncilor ești un om cool (rece, mort de prost). Cumva acest popor sau aceste popoare care asista nepunticioase la o criză mondială care a început încet-încet să ia proporții și din câte se pare, se va adânci tot mai rău; nu pot, nu vor, nu acum sau nu sunt lăsate să intervină și să-și decidă soarta prin idei proprii, și prin programe sociale și de restabilire a politicii și a economiei proprii?

Tocmai acest lucru ar trebui să-i sperie pe mulți, și anume faptul că asistăm nepunctioși la acest fenomen, ne poate transforma în Sclavi Moderni.

Ideea de neputință, și de melancolie în care ne-am cufundat în tot acest timp, nu se poate explica prin niciun termen psihologic. Nici măcar ideea de conservare, nu-și are rostul, în situația în care vezi că devii nepunticios în propria ta țară.

Dar cine ne poate induce această idee de neputință?

Nu cumva asistăm la un control mental?

Cea mai interesantă chestie pe care am auzit-o de la cineva a fost: ”păi dacă suntem controlați mental, nu ne-am fi dat seama?” Bună glumă. Dar chiar, ne-am fi dat seama?

Răspunsul îl veți găsi mai jos.

”Controlul minții și al emoțiilor umane este înuși fundamentul controlului reptilienilor (rasă extraterestă care conduce de lumea de mai bine de 10.000 de ani) asupra rasei umane. Nu există altă modalitate mai bună de control decât cea a minții. Manipularea externă a minții oamenilor ia multe forme și întrebarea corectă nu este cât de mulți oameni au mințile controlate, ci cât de puțini nu le au. Ori de câte ori lași un ziar, un program de televiziune sau o reclamă să-ți influențeze percepțiile și deciziile, te lași practic controlat din punct de vedere mental. Apariția vastei rețele actuale de centre de control mental își are originea în Directoratul Armatei Britanice pentru Războiul Psihologic, comandat de generalul de brigadă John Rawlings Rees. Această instituție avea legături strânse cu Clinica Tavistock, fondată în anul 1920 cu susținerea directă a familiei regale britanice, prin intermediul ducelui de Kent. Mai târziu a apărut Institutul Tavistock pentru Relații Umane din Londra, care a ajuns apoi centrul unei rețele globale care include Institutul Stanford din Statele Unite. Scopul acestor organizații este controlul umanității prin intermediul manipulării externe a minții. Rawlings Rees a fost un rasist vehement și un susținător al mișcării de eugenie  a ”rasei conducătoare”. El a studiat ”nevrozele războiului” în timpul Primului Război Mondial și a ajuns la concluzia că, prin aplicarea anumitor condiții, poate fi declanșat și stimulat un comportament nevrotic. El arată în cartea sa, Modelarea psihiatriei de către război, publicată în anul 1945, că Institutul Tavistock a demonstrat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial că ”o zecime din populație este proastă din punct de vedere psihopato-logic și genetic”. După părerea lui, numărul acestor oameni ar trebui controlat, pentru a proteja societatea civilă, iar statul ar trebui să folosească diferite metode, inclusiv cele psihiatrice, pentru a împiedica sporirea numărului de oameni, în special în țările coloniale înapoiate care amenință lumea civilizată.”

Aici doresc să fac o mică paranteză. Recent discutam cu cineva, și i-am prezentat aceste materiale. Răspunsul său a fost unul sincer: ”Măi, sunt de-acord cu aceste lucruri. De ce să mă simt eu amenințat dacă îmi vine cheful să mă duc în Africa. De ce să am sentimentul că dacă mă rătăcesc în vreo junglă, pot nimeri în mâinile unui trib.” Atunci i-am spus: ”Da, dar gândește-te că și tu ai putea face parte dintr-un trib, sau măcar gândește-te că cineva ar fi de-acord ca tu să dispari, doar pentru că nu gândești ca un om ”civilizat”, ci ești un om liber de constrângeri”. Răspuns: ”Ei bine, nu fac parte din niciun trib, nu sunt un sălbatic. Dacă mâine mi s-ar cere să semnez pentru uciderea lor, aș semna. Punct”.

Din păcate, așa gândesc mulți oameni. Dar, să revenim la ale noastre…

”Această teorie idioată este specifică reptilo-arienilor, iar Henry Kissinger, David Rockefeller sau Adolf Hitler (toți de origine iudaică) nu ar fi reușit să o sintetizeze mai perfect. Tot în viziunea lui Rawlings Rees, o altă zecime din populație are o superioritate geneticăși o pregătire psihologică ce o îndreptățesc să ocupe pozițiile puterii (evident, este vorba de reptilieni și de liniile lor genealogice încrucișate). Celelalte 80 de procente din rândul populației pot fi folosite ca servitori utili elitei genetice, dar numai în măsura în care nevroza lor poate fi controlată.  Rawlings Rees dorea ca psihiatrii să se implice în întreaga societate, în căminele oamenilor, la serviciu și în școli.”

De altfel dacă stăm să ne gândim bine, putem observa cu o foarte mare ușurință, faptul că, psihiatrii deja sunt implicați peste tot. Nu mă credeți?

Haideți să vă dau câteva exemple și apoi să reflectați asupra lor: jurnalele de știri, filme de comedie unde pe fundal ți se spune când să râzi (râde banda), teledoane, campanii de promovare ale unor legi, sau ale unor viitoare legi, în care o persoană publică apare cu o voce suavă, care îți explică importanța acestei legi, și de ce ea ar trebui introdusă. Reclamele de la Radio, TV, presa scrisăși Internet, conțin mesaje subliminale, mesaje care te fac să cumperi un anumit produs. Chiar dacă nu-l cumperi azi, sau mâine, la un momendat mintea ta nu se va mai putea opune, și va asculta orbește porunca dată (a se citi impusă).

”În anul 1947, Rawlings Rees și-a exportat ”viziunea” inclusiv în Statele Unite ale Americii, unde a înființat Federația Mondială pentru Sănătate Mentală, împreună cu Montegru Norman, guvernator al Băncii Anglei, cel care l-a finanțat pe Hitler să ajungă la putere. Ca de obicei, zeci de agenții și organizații cu aceeași agendă, afiliate la acest organism, au apărut ca ciupercile după ploaie în întraga lume. Rolul lor este să identifice oamenii care pot fi manipulați mental să contribuie la implementarea Agendei Frăției. Mulți dintre aceștia au devenit lideri ai țărilor în curs de dezvoltare care și-au câștigat de puțin timp ”independența”. În realitate, ele au continuat să fie controlate de aceeași oameni. La unison cu aceste agenții a apărut și Organizația Sociaslă și Culturală a Națiunilor Unite, condusă de un alt programator al minților umane, Julian Huxley. Regretatul Fred Willis, fostul ministru pentru afaceri externe al Guyanei, a sintetizat perfect situația atunci când a spus că Națiunile Unite (ONU) reprezintă cel mai mare program de spălare a creierilor liderilor țărilor în curs de dezvoltare. ”

Cu alte cuvinte, votați pe X votați pe Y, că tot ai lor sunt. Așa că mare grijă pe mâna cui va încăpea creierul vostru dar și al copiilor voștri.

”Protejatul lui Rawlings Rees, Eric Trist, a pus la cale proiectul Tavistock de ”restructurare” a gândirii managementului economic. Planul său includea anihilarea puterii sindicatelor și manipularea gândirii managerilor marilor companii. Printre corporațiile care au angajat Institutul Tavistock să facă acest lucru s-au numărat Shell, Unilever, întraga industrie a cărbunelui (aflată la acea vreme în proprietatea statului) și mai multe instituții financiare  de renume. La ora actuală, toate marile corporații folosesc ”psihologi” și angajează ”lideri de grup” pentru a conduce întâlnirile de afaceri. La ce folosesc acești oameni? Și pentru cine lucrează ei? Toate aceste evoluții se integrează perfect în planul Tavistock de a introduce ”psihiatri” la toate nivelurile societății. Tavistock a fost instituția care care s-a ascuns în spatele culturii drogurilor și a mișcării populare hippie din anii ’60, cu susținerea unei operații CIA (deci și a Frăției – sau a Iluminaților cum vreți să-i spuneți), care a pus la dispoziția tuturor drogul de sinteză numit LSD. Acești oameni caută în permanență tehnici din ce în ce mai puternice pentru a supune rasa umană unei servituți cât mai depline. Aldous Huxely, un agent Tavistock și lider al ”revoluției” din ani ’60, a revelat care este agenda insituției la o conferință pe care a ținut-o la Școala de Medicină din California, în anul 1961. Iată ce a spus el:

În generația următoare va apărea o metodă farmaceutică ce le va permite oamenilor să-și iubească servitutea și să accepte dictatura fără lacrimi, ca să mă exprim astfel. Ea va da naștere unui fel de lagăr de concentrare fără suferință, care va permite reducerea libertăților oamenilor fără ca aceștia să se plângă. Dimpotrivă, ei se vor bucura, căci orice dorință de a se revolta la va fi înlăturată prin metode de spălare creierului, propagandă și tehnici farmaceutice. Aceasta va fi probabil revoluția finală.”

Ei bine, aceste vremuri deja le trăim. Mâncare modificată genetic, apă infestată cu Fluor ca să numai zic și de cantitățile enorme de aluminiu ce se regăsesc în apa de la robinet a bucureștenilor. Pentru cei ce nu știu, sau nu au aflat, sau au aflat dar au uitat, o cantitate mare de aluminiu în organism, duce în mod automat la Alzheimer. Să numai menționez de laptele praf pentru sugari, și de vaccinurile care nu sunt făcute să ne apere, ci sunt făcute să ne omoare.

sursa: SECRETUL SUPREM – VOL I

autor: DAVID ICKE editura DAKSHA  http://www.edituradaksha.ro

Reclame

Written by valiox

noiembrie 2, 2011 la 9:27 am

Publicat în Teoria Conspiratiei

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. imi place blogul tau: iti dau un sfat: fati cont twitter, facebook, linkenin =>intra pe acest site http://dlvr.it/ si cauta rss la ce bloguri doresti tu aici: http://ctrlq.org/ pt youtube, bloggspot, wordpress, tumblr si imprastia informatia automat in lung si in lat. alunga ignoranta romanilor, trezeste-i si intoarce-i spre invataturile Domnului Nostru Iisus Hristos singura cale prin care ne putem mantui. Nu este alta cale dak o cauti, cealalta este inselarea diavolului.. timpul e pretios.. nu-l irosi

  bleumarin

  decembrie 5, 2011 at 11:20 pm

 2. […]   Articol preluat de pe  : News Plaza […]

  • Site-ul news-plazza.com era al meu, dar culmea, la jumatatea abonamentului de achizitie, proprietarul a devenit altcineva…acuma caut sa fac un alt site, cu un alt nume

   valiox

   septembrie 1, 2013 at 6:25 pm


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: