DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

Creiere Spălate 2

leave a comment »

După cum s-a putut vedea încă din prima parte a acestui articol, controlul mental nu este ficțiune, ci o realitate. În partea a doua a acestui material, voi încerca să vă explic și metodele de control mental, la care noi oamenii suntem forțați să le acceptăm fie că vrem fie că nu.

”În afara departamentului Britanic pentru Războiul Psihologic și a operațiunii Tavistock, cercetările în acest domeniu s-au extins rapid și în Germania fascistă și Italia. Josef Mengele, ”Îngerul Morții”, a realizat experimente de control mental asupra mai multor mii de gemeni sub coordonarea lui Heinrich Himmler și a Institutului Medical Kaiser Wilhelm din Berlin. Mengele s-a născut dintr-o linie genealogică reptiliană (să nu credeți că suntem singuri în Univers. Dacă ei sunt aici printre noi, cum v-ar putea spune că omenirea este controlată de ei încă de acum 10.000 de ani. Dovezile mai târziu. ->valiox), cu o vast[ experiență satanică. Era expert în demonologie și în Cabala și a fost cel puțin mare maestru al Iluminaților (grupare ocultă înființată de Adam Weishaupt), deși probabil că deținea o poziție mult mai înaltă. Cât timp a fost ”doctor” în lagărul de concentrare de la Auschwitz condus de I.G. Farben, a avut ocazia să facă experimente pe sute de mii de deținuți. Când armatele anglo-americane s-au apropiat de Berlin, la sfârșitul războiului, operațiunea serviciilor secrete numită Project Paerclip (Proiectul Agrafa) i-a permis lui Mengele să scape, împreună cu întreaga elită a conducerii naziste a ”medicilor”, ”oamenilor de știință” și a personalului Militar. Mengele a dispărut de la Auschwitz în ianuarie 1945, iar opiniei publice mondiale i s-a adus convingerea că a fugit în America de Sud. În realitate, a putut călători liber în întreaga lume, lucrând atât la Institutul Tavistock din Londra, cât și în Statele Unite, unde a fost cunoscut sub numele de dr. Green sau Greenbaum. Dosarele germane în care erau descrise cercetările lui Mengele în domeniul controlului mental au fost luate de americani la sfârșitul războiului și milioanele de foi de hârtie continuă să fie depozitate și astăzi la Suitland Annex, în Washington D.D., unde sunt păstrate în condiții de securitate strictă.

Supraviețuitorii programului de control mental al lui Mengele își mai amintesc încă de uniforma impecabilă și de cizmele lustruite pe care le purta acesta la ședințele de programare. Își amintesc perfect de accentul său puternic german, de strungăreața dintre dinții din față și de felul în care îi înghiontea cu degetul mare de la mână. La fel ca în lagărele de concentrare din Germania, folosea câini ciobănești germani de talie foarte mare pentru a-i speria pe copiii care trebuiau programați. Cei care au coordonat Proiectul Paperclip (Agrafa) și programele de control mental care au urmat în Statele Unite au fost frații Dulles, veri cu Rockefeller-ii, amândoi sataniști, reptilieni și naziști până în străfundul inimii. După război, John Foster Dulles a devenit secretar de stat al SUA, în timp ce fratele său Allen a fost numit șef al Agenției Centrale de Constraspionaj (CIA). DIn acest aflux de medici naziști în Statele Unite s-au născut celebrele și odioasele programe de control mental cunoscute sub numele generic de MKUltra. MK provine de la control mental (mental control). În semn de respect față de naziștii care au furnizat aceste medote, s-au folosit inițialele germane (K în loc de C). Proiectul a fost ondus în mod oficial de Ewen Cameron, un om cu mintea complet bolnavă, membru al unui familii scoțiene de reptilieni. În copilărie, cartea sa favorită a fost Frankenstein, despre care declarat mai târziu că l-a inspirat să urmeze o carieră în psihiatrie. El a coordonat de la baza sa din Montreal, Canada, infama operație de control mental numită MKUltra, finanțată de Rockefeller-i, și a avut întâlniri regulate cu Allen Dulles și CIA. Numai în anul 1961 la una din instituțiile sale le-au fost administrate pecienților 60.000 de șocuri electrice. Numele de cod al lui Cameron era ”Dr. White” (Dr. Alb), căci era foarte preocupat de culori. De pildă a încercat să descopere o metodă de schimbare a culorii ochilor, din căpuri în albaștri. Să fie oare o simplă coincidență faptul că artistul Crystal Gayle, cântăreț de muzică country despre care se spune că este un sclav cu mintea controlată, a înregistrat o melodie intitulată Don’t I Make Your Brown Eyes Blue? (Nu-ți transform eu ochii din căprui în albaștri?) care a repurtat un mare succes?

Multe din ritualurile și metodele folosite în proiectele de control mental sunt inspirate din școlile misterelor din Antichitate. Directorul CIA, amiralul Sanfield Turner, a recunoscut public în anul 1977 că agenția sa a cheltuit milioane de dolari pentru a studia metodele voodoo, ale vrăjitoriei și mediumității, iar la o audiere a Senatului ținută pe data de 3 august 1977, a afirmat că CIA a programat mental milioane de oameni fără știrea sau consimțământul acestora. MKUltra a implicat cel puțin 185 de oameni de știință, 80 de instituții SUA, printre care închisori, companii farmaceutice, spaitale și 44  de colegii și universități medicale. În proiectele de control mental, al cărăr scop este să creeze roboți umani (zombie), medicii nebuni ai Frăției folosesc nu mai puțin de 700 de droguri.”

Așa se explică de ce în ultima vreme numărul așa ziselor ”grupări teroriste” s-a intensificat. Nici celebrul Osama Bin Laden, cel care nici măcar nu a fost omorât de către americani, nu era străin de aceste proiecte. El însuși era un mare inițiat, altfel nu cred că-i poți spune unui om să se ducă și să se omoare pentru fundul tău, doar pentru că așa dorești tu. Părerea mea este că soldații plecați în Irak și Afganistan, au creierele spălate.

Sursa: SECRETUL SUPREM – VOLUMUL 2 – autor: David Icke  editura: DAKSHA http://www.edituradaksha.ro

Reclame

Written by valiox

decembrie 6, 2011 la 12:34 pm

Publicat în Teoria Conspiratiei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: