DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

Radet-ul si Populatia

leave a comment »

Recent am primit o scrisoare din partea unui angajat de la RADET București, în care mi se specifica, cât de mare poate fi mafia în această REGIE AUTONOMĂ, și cum populația plătește ca proasta niște servicii, care în mare parte ar trebui să fie furnizate gratuit către populație.

În prezenta scrisoare, îmi sunt prezentate, aspecte economice, pe care orice om care a făcut cel puțin un liceu cu profil economic, le poate traduce ca să zic așa și pentru profani (adică neinițiați în acest domeniu). Cine nu știe, este că celebra companie ELCEN, face bani frumoși de pe urma populației, prin vânzarea unor deșeuri rezultate în urma producerii curentului electric, deșeuri care mai apoi sunt vândute sub formă de agent termic pentru apă și încălzire.

Din raportul primit de către mine, am observat că acel deșeu în realitate nu costă decât câțiva bănișori, dar pe care atât RADET-ul cât și ELCEN, îl vând la un preț enorm de mare către populație, că deh, dacă nimeni nu pune întrebări…putem să facem ce vrem.

Nu neagă nimeni, că pentru furnizarea apei calde și a agentului termic, ai nevoie de instalații, de curent electric, de oameni, dar totuși, deja sumele despre care se tot vorbește în ultima perioadă referitor la prețul gigacaloriei, care se pare că este undeva în jur de 375 lei, dar pe care Municipalitatea (Primăria Generală a Municipiului București), o subvenționează pentru populație, iar prețul acesteia ajunge undeva la 170-175 lei gigacaloria. Tot ce vă pot spune, este că în ultima perioadă de timp, facturile de la RADET fie că este vară sau iarnă, ele cresc de la an la an, iar gigacaloria tot subvenționată rămâne, iar pentru noi această subvenție, nu reprezintă altceva decât un mister, pe care eu și mulți alții nu credem decât că nu este vorba decât despre O MARE MINCIUNĂ.

Și acum eu nu doresc decât să pun o întrebare celor de la RADET: Câți bani, v-ați scos de pe urma furtului de contoare din blocurile bucureștene, și cât timp mai aveți de gând să ne furnizați apă caldă și agent termic, la preț de AUR?

Aștept răspuns!

Reclame

Written by valiox

octombrie 13, 2013 la 5:40 pm

Publicat în De la lume adunate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: