DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

Bloguri…sau…

leave a comment »

De ceva vreme am avut ocazia să citesc bloguri mai ciudate din fire. În mare parte ele spun adevărul, dar dacă stai să le citești cu foarte mare atenție ai să constați că cei ce le scriu, se numesc ba Creștin Orotodocși, ba oameni ce au în cap idei Legionare. Pe mine unul să fiu sincer, m-a cam speriat blogul lui saccsiv, un blog destul de ciudat de altfel, în care dacă ajungi să citești anumite teme, pur și simplu te vei înspăimânta.

Una din temele care m-au făcut să-mi pun întrebări în ceea ce privește dacă mai există încă asemenea oameni, a fost aceea de a citi o informație, în care celebrul blogger saccsiv, susținea că Soarele și celalte Planete se învârt în jurul Pământului, căci Pământul ar fi centrul, iar cei ce filmează mișcarea de rotație a Terrei din Spațiul Extraterestru, ei nu filmează nimic.

O altă temă a fost aceea a femeilor, în care din punctul lor de vedere, femeile, ar trebui să se poarte ca acum 100 de ani. Din punctul lor de vedere, o femeie care a avut o relație sexuală dinainte de căsătorie, este o femeie stricată, iar acea femeie trebuie să țină un post pentru o anumită perioadă de timp și să mai facă și peste 150 de mătănii pe zi.

Un alt lucru interesant, mi se pare faptul că ei vorbesc despre Iisus Christos, vorbesc despre Creștinism, dar tot ei sunt cei plini de ură față de semenii lor, indiferent de cum ar fi aceștia.

Marea problemă nu cred că o constituie blogul saccsiv, ci nenumăratele bloguri de acest gen, care tind să se înmulțească, și să corupă mințile fragede ale tinerilor, care o dată ajunși la vârsta la care până și orientarea sexuală reprezintă un mare semn de întrebare, pot fi corupți și făcuți să devină niște sectanți cu acte în regulă.

Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, asemenea bloguri conțin informații interesante, dar totodată conțin și informații extrem de periculoase, semn că cineva din categoria „băieților frumoși”, sigur și-a băgat coada, și nu urmărește altceva decât îndobitocirea unei generații, care și-așa a devenit destul de îndobitocită de către Elita grupului Illuminati.

Ca să vă dau o mică temă de cercetare, am să vă rog să gândiți la un lucru:

Dacă asemenea bloguri, luptă împotriva francmasoneriei, atunci de ce un călugăr îi spune altui călugăr: Frate? Masonii între ei se autointitulează ca fiind frați.

Masoneria este construită în sistem piramidal, la fel și Biserica. Fiecare Lojă Masonică are un Mare Maestru, iar fiecare Biserică are un Preot, sau în cazul Mănăstirilor – Stareți. Masonii cotizează pentru loja din care fac parte, la fel și cetățenii cotizează la Biserica unde sunt arondați.

Deci până la urmă, cu cine se luptă acest saccsiv?

 

Reclame

Written by valiox

noiembrie 22, 2013 la 6:16 pm

Publicat în Bloguri....

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: