DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

S-a terminat!

leave a comment »

Românii trăiesc în cele mai josnice condiții. În ultima vreme numărul persoanelor care beneficiază de o mizerie de ajutor social, s-a triplat. Numărul celor care mor în drum spre spital s-a mărit. Condițiile de trai au devenit din ce în ce mai dure. O pâine costă 1 leu, în timp ce un ajutor social este undeva în jur de 350 de lei. O familie cu 4 persoane, trebuie să se chinuie dintr-un ajutor de 350 de lei. Întreținerea, curentul, televizorul, au devenit un lux.

Români, este timpul să vă mobilizați. Este timpul ca omul să înțeleagă că nu le putem răspunde cu violență, dansul pinguinului, urlete aberante și păpuși sodomizate în plin centrul capitalei. Dar putem dovedi, că suntem oameni pașnici, care nu vor decât să trăiască în liniște.

Fiecare cetățean are dreptul la viață, și la un trai decent. Acest lucru în România lui 2011, numai este posibil. Românii au ajuns să se roage să moară.

Oamenii puterii și ai opoziției, dau dovadă de nesimțire curată, în timp ce vă promit că veți trăi bine. În realitate, veți trăi din ce în ce mai rău.

Români, evitați să mai primiți alimente oferite gratuit de către stat. Ele nu sunt alimente bio, sunt alimente tratate cu initium. Initiumul este o substanță cancerigenă. Un gram de initium se elimină din organism în maximum 6 luni. Gândiți-vă, că prin consumarea acestor substanțe nocive, organismul vostru nu se mai poate apăra.

Români, vă îndemn să învățați să supraviețuiți. Este momentul să spunem NU! acelor oameni care vin la ușă cu o pungă de mălai, un kil de zahăr, și o găleată. Este timpul să refuzăm tot ceea ce ni se oferă. Nu suntem pomanagii.

Este timpul să ne ridicăm în picioare și să ne reparăm țara. Țara este ca o uzină, care dacă nu este întreținută, și nu o protejăm de invadatori, riscăm să o vedem cum se va prăbuși peste noi. România, trebuie, protejată cu orice preț.

Români, vom ajunge să ne vindem copiii încă de la naștere. Urmașii voștrii vor fi sclavi, într-o țară al cărei neam nu a făcut nimic, deoarece neamul acelei țări numită cândva România, erau niște lași, care se bazau că hoții vor salva situația.

O dată ce știți că ei v-au furat, de ce îi mai votați?

Români, spuneți NU!

Reclame

Written by valiox

octombrie 18, 2011 la 11:53 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: