DUCELE ALB

Adevarul se afla in noi

Timpul Schimbării

leave a comment »

NOTĂ: Materialul de mai jos a fost preluat de pe site-ul www.davidicke.com El a fost tradus cu ajutorul lui google translate.

Adresa originală a articolului: http://www.davidicke.com/headlines/54623-the-first-streetwise-revolution-or-another-flase-and-manipulated-dawn

Orice ”protest”, orice ”schimbare” sau ”revoluție”care nu este fondată pe cerințele aflate în lista de jos, nu va avea nicio șansă în a schimba ceva. Acești piloni forte ai sistemului, trebuie să cadă, sau orice transformare a condiției umane va fi blocată. Sistemul nu trebuie sa fie schimbat doar la suprafață. El trebuie să înceteze.

1. Să se pună capătul la tot ceea ce înseamnă crearea de bani, inclusiv tipărirea lor pe ecranele de calculator și perceperea de dobânzi (de creditare, rezerve fracționate).

2. Să se pună capăt guvernelor de împrumut și a sumelor de bani împrumutați, denumite astfel ”credite” de la băncile private și plata dobânzilor de către oameni, pentru niște bani care nu vor exista niciodată. Guvernele (și acest concept trebuie să se schimbe radical), pot crea monedă fără dobândă.

3. Să se pună capăt la băncile private emitente de bani, bani care nu există, dar care prin crearea acestor bani denumiți ”credit”, ei crează o datorie încă de la bun început.

4. Să se pună capăt cazinourilor de genul Wall Street, și a City-ului Londonez, unde pariuri fără milă pe piața mărfurilor sunt făcute pe viața miliardelor de oameni.

5. Să se pună capăt la toate grupurile profesioniste de lobby, care își câștigă existența prin coruperea profesionistă a coruptibililor – un număr mare de policticieni care reprezintă o majoritate covârșitoare pe Capitol Hill.

6. Să se pună capăt guvernelor-contract, în care politicienii mincinoși pot promite oamenilor că vor face anumite lucruri, dar care odată ajunși la putere vor face exact contrariul. (La noi a se vedea: USL(PSD+PNL+PC), PDL, PRM, PP-DD, UDMR, UNPR, si orice alt partid pe care nu l-am mentionat, inclusiv independenții)

7. Să se pună capăt privind centralizarea puterii în toate domeniile vieții noastre și să se înceapă un proces pentru diversificarea puterii unde comunitățile de oameni vor avea dreptul și posibilitatea de a decide pentru propriile lor vieți, și astfel oamenii se vor asigura că vor exista destule puncte de luare a deciziei pentru orice intrigă apărută din afară care va dori impunerea unui control central.

Sistemul bancar așa cum îl știm, el nu trebuie reparat, el trebuie să DISPARĂ. Ceea ce bancherii ne fac nouă este o activitate criminală bazată pe fraudă, estorcare de fonduri, iar prin aceste modalități, singurul efect pe care acest sistem îl are asupra oamenilor este acela de a crea ucideri în masă, în întreaga lume.

Înlocuirea acestuia nu trebuie făcută de către oamenii care au creat aceste sisteme (Rothschild, Rockefeller, J.P. Morgan, Soros si altii), ci de către populație, însă, trebuie să fim atenți, deoarece manipularea este peste tot sub acoperire, deoarece se dorește o nouă structură de control financiar, bazat pe o singurp bancă centrală.

Coada nu mișcă câinele, coada mișcă elefantul, prea mulți sunt în slujba celor puțini.

Pe-alocuri am mai adăugat de la mine. Frați Români, este momentul să ne trezim. A sosit momentul ca tot ceea ce înseamnă slugărnicia față de politicieni, față de bancheri, și față de orice alte grupări oculte; trebuie să înceteze acum. Nu putem continua în acest mod. Suntem cu ambele picioare în groapă. Trebuie să învățăm să ne coordonăm singuri. Nu avem nevoie de stăpâni. Nu suntem slugile nimănui.

Este timpul schimbării!!!

Reclame

Written by valiox

octombrie 18, 2011 la 8:39 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: